226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
Datle zalijte horkou vodou a nechte asi 30 minut změknout. Poté je i s vodou rozmixujte v mixéru nahrubo. V míse promíchejte obě mouky s práškem do pečiva, kořením i solí.V hlubší míse vyšlehejte celá vejce s datlovým sirupem. Přidejte nastrouhanou mrkev, rozmixované datle, mleté mandle, pomerančovou kůru, slunečnicový olej a suchou směs. Vymíchejte těsto a přesuňte jej do vymazané formy. Pečte asi 45–50 minut při 170 °C.Vychlazený kokosový krém začněte šlehat v hluboké míse. Přidejte datlový sirup i kakao a vyšlehejte pevný krém, který můžete navrstvit na vychladlý chlebíček a následně ozdobit.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.