Sušené ovoce
Věděli jste, že?
Při lyofilizaci (sušení mrazem) se z ovoce vysosne 95–99 % vody. Díky tomu je parádně křupavé a všechny vitamíny, vláknina a super-intenzivní chuť se zkoncentrují do jedné křehké bobulky.

Sušené ovoce
Věděli jste, že?
Při lyofilizaci (sušení mrazem) se z ovoce vysosne 95–99 % vody. Díky tomu je parádně křupavé a všechny vitamíny, vláknina a super-intenzivní chuť se zkoncentrují do jedné křehké bobulky.
Tahle šťavnatá polička vám vskutku přinese ovoce. Sušené! :) Uždibnout můžete ovoce lyofilizované (mrazem sušené), které příjemně křupne a báječně se rozplyne na jazyku. Ochutnáte také na sluníčku sušené mango, švestky, meruňky, datle a další plody plné vitamínů. Do jogurtu, kaše, granoly, dezertů, slaných jídel nebo prostě jen tak na chuť.
Vyfiltrovat:
Bez cukru a konzervantů
Chuť a vůně čerstvých malin
Bez cukru a konzervantů
Bez cukru a konzervantů
Bez cukru a konzervantů
Bez cukru a konzervantů
Víte, jak poznat opravdu kvalitní sušené ovoce? Hoďte očkem do blogového článku, kde řešíme nutriční hodnoty, lyofilizaci i správné skladování sušeného ovoce.
Nejprodávanější na Econea.cz
Mohlo by vás zajímat
Tady vždycky trčí, co právě teď frčí


7 nejčastějších vlasových průšvihů
Víme, co funguje na suché, mastné, kudrnaté i zacuchané háro. Takže koneček dobrý, všechno dobré… Jukněte. :)


Není pasta jako pasta
Jak si nevylámat zuby při výběru zubní pasty? A jak je to teda s tím fluoridem? Podívali jsme se tomu na zoubek.


Deodoranty pod lupou
Proč si neucpávat póry? Jak je to s tím hliníkem a proč říct potu zdar a smradu amen? Jasně a přehledně.