Věděli jste, že?
Při lyofilizaci (sušení mrazem) se z ovoce vysosne 95–99 % vody. Díky tomu je parádně křupavé a všechny vitamíny, vláknina a super-intenzivní chuť se zkoncentrují do jedné křehké bobulky.
Sušené ovoce
Věděli jste, že?
Při lyofilizaci (sušení mrazem) se z ovoce vysosne 95–99 % vody. Díky tomu je parádně křupavé a všechny vitamíny, vláknina a super-intenzivní chuť se zkoncentrují do jedné křehké bobulky.
Tahle šťavnatá polička vám vskutku přinese ovoce. Sušené! :) Uždibnout můžete ovoce lyofilizované (mrazem sušené), které příjemně křupne a báječně se rozplyne na jazyku. Ochutnáte také na sluníčku sušené mango, švestky, meruňky, datle a další plody plné vitamínů. Do jogurtu, kaše, granoly, dezertů, slaných jídel nebo prostě jen tak na chuť.
Chuť a vůně čerstvých malin
Chuť a vůně čerstvých jahod
Bez cukru a konzervantů
Bez cukru a konzervantů
Bez cukru a konzervantů
Bez cukru a konzervantů
Bez cukru a konzervantů
Nejprodávanější na Econea.cz
Mohlo by vás zajímat
Tady vždycky trčí, co právě teď frčí
Zapáleně o složení svíček
Co dýcháte, když zapálíte konvenční svíčku? A jaké jsou přírodní alternativy? Sfoukneme všechny otázky.
Adventní kalendáře
Čokoládovým panďulákům odzvonilo. Co odpočítávat dny do Vánoc čajově, semínkově nebo okořeněně? :)
Aromaterapie přírodní cestou
Kápněte letos na klidnou zimu s éterickými olejíčky, inhalačními tyčinkami nebo třeba difuzéry.