226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
Připravte nálev smícháním soli a vody. Čínské zelí nakrájejte na větší kusy. V míse promíchejte zelí s nálevem, zatižte talířem, na který můžete dát sklenici s vodou, aby bylo zelí dobře ponořené v láku a nezůstal mezi ním žádný vzduch. Takto nechte stát 8 až 12 hodin.Připravte si pastu rozmixováním cukru, česneku, zázvoru, sójové omáčky, soli a chilli.Ředkev, mrkev a cibulku nakrájejte na tenké plátky.Zelí sceďte, důkladně promíchejte s ostatními druhy zeleniny a pastou.Nyní směs postupně vkládejte do nádoby na kvašení (může to být kvašáček nebo obyčejná velká zavařovačka). Pečlivě pěchujte, aby mezi zeleninou nezůstal žádný vzduch. Zatižte, nechte kvasit alespoň 4 dny při pokojové teplotě. Poté uchovávejte v lednici, kde se kvasný proces zastaví.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.