info@econea.cz

226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)

Gulášová fazolová polévka

Výživná, snadná a sytá gulášovka s chlebem je pro sychravé večery jako stvořená, z talířů mizí sama. A co dělají v našem receptu ovesné vločky? Polévku krásně přirozeně zahustí.

Ingredience

1 ks velké cibule
70 g rajčatového protlaku
4 ks menších brambor
1 ks mrkve
500 g vařených nebo 2 plechovky sterilovaných červených fazolí
500 ml vody

Návod

Na oleji nechte zesklovatět na kostky nakrájenou cibuli. Přidejte rajčatový protlak, sladkou papriku a zasmahněte.
Přidejte vločky, brambory na větší kostky a mrkev na menší kostky. Zalijte vodou, aby byl základ ponořený (asi 500 ml vody). Osolte, přidejte majoránku, kmín a biobujon. Vařte do změknutí mrkve, cca 15 minut.
Přidejte fazole i s tekutinou, ve které se vařily nebo celý obsah plechovky, nechte 10 minut provařit. Nakonec přidejte rozetřený česnek a lahůdkové droždí.
Gulášová fazolová polévka

Gulášová fazolová polévka

Ingredience

  • 1 ks velké cibule
  • 70 g rajčatového protlaku
  • 4 ks menších brambor
  • 1 ks mrkve
  • 500 g vařených nebo 2 plechovky sterilovaných červených fazolí
  • 500 ml vody

Návod k přípravě

Na oleji nechte zesklovatět na kostky nakrájenou cibuli. Přidejte rajčatový protlak, sladkou papriku a zasmahněte.Přidejte vločky, brambory na větší kostky a mrkev na menší kostky. Zalijte vodou, aby byl základ ponořený (asi 500 ml vody). Osolte, přidejte majoránku, kmín a biobujon. Vařte do změknutí mrkve, cca 15 minut.Přidejte fazole i s tekutinou, ve které se vařily nebo celý obsah plechovky, nechte 10 minut provařit. Nakonec přidejte rozetřený česnek a lahůdkové droždí.

Můj proklepnutý košík (0)

Zatím se v košíku nic nenachází.

Vyberte zemi a měnu

Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.

Pokračovat
Už jen krůček k eko srdcovkám

Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.