226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
Jablka oloupejte a nakrájejte na plátky. Dejte je do mísy, zakápněte citronovou šťávou a promíchejte se skořicí a cukrem. Přesypte je do cedníku a nechte 45-60 minut vykapat. Šťávu z jablek svařte na sirup (5 minut vaření), zbylá jablka promíchejte se škrobem.Do mísy dejte mouku, třtinový cukr, sůl a promíchejte, přidejte na kostky nakrájené máslo a spolu se suchou směsí ho zpracujte na drobenku. Přidejte 4 lžíce ledové vody a vypracujte soudržné těsto bez dlouhého hnětení. Zabalte do fólie a nechte odležet asi hodinu v lednici.Vločky krátce nasucho opražte v rendlíku, přidejte máslo, kokosový sirup a promíchejte. Po zchladnutí směs rozmíchejte nadrobno.Těsto vyválejte a přeneste do formy na koláč (24-26 cm) , okraje zarovnejte. Dovnitř naskládejte jablka a mírně stlačte, ať jsou na dně koláče rovnoměrně. Zalijte jablečným sirupem a zasypte vločkovou posypkou. Pečte v troubě na 180 °C asi 45 až 60 minut.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.