226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
Quinou propláchněte vroucí vodou, dejte do hrnce, zalijte vodou a osolte. Vařte 15 minut, nechte okapat.Tempeh nakrájejte na malé nugetky a krátce opečte na oleji.Připravte si zálivku – arašídové máslo, tamari, sirup a citronovou šťávu dejte do misky a dobře promíchejte. Nakonec vmíchejte vodu, aby vznikla tekutá omáčka.Do misky dejte uvařenou quinou, opečený tempeh a přidejte zeleninu.Tato miska je výborná s mladým hráškem a pečenou dýní. Dýni nakrájejte na kostičky a pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 15 minut. Hrášek spařte vroucí vodou.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.