info@econea.cz

226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)

Hrachová kaše s cibulkou a celerem

Tradiční hrachová kaše s moderní notou ve formě smažených celerových kostiček. Jestli většinou nemáte rádi celer, vyzkoušejte náš recept i tak. Osmahnutý celer tvoří s cibulkou lahodnou kombinaci, oba hezky karamelizují.

Ingredience

300 g zeleného hrachu

Návod

Hrách propláchněte, zalijte trojnásobným množstvím vody a vařte 50 minut do změknutí. Přebytečnou vodu slijte.
Celer oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky. Spolu s pokrájenou cibulí osmažte dozlatova, ochuťte uzenou solí.
Uvařený hrách rozmixujte se zbytkem oleje, sójovou omáčkou tamari a česnekem.
Na talíři doplňte hrách štědrou porcí cibulkovo-celerové směsi
Podávejte s chlebem, výborný je kváskový.
Hrachová kaše s cibulkou a celerem

Hrachová kaše s cibulkou a celerem

Ingredience

  • 300 g zeleného hrachu

Návod k přípravě

Hrách propláchněte, zalijte trojnásobným množstvím vody a vařte 50 minut do změknutí. Přebytečnou vodu slijte.Celer oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky. Spolu s pokrájenou cibulí osmažte dozlatova, ochuťte uzenou solí.Uvařený hrách rozmixujte se zbytkem oleje, sójovou omáčkou tamari a česnekem.Na talíři doplňte hrách štědrou porcí cibulkovo-celerové směsiPodávejte s chlebem, výborný je kváskový.

Můj proklepnutý košík (0)

Zatím se v košíku nic nenachází.

Vyberte zemi a měnu

Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.

Pokračovat
Už jen krůček k eko srdcovkám

Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.