226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
Na pánvi rozpusťte ghí a lehce na něm osmahněte nadrobno pokrájenou cibulku a pokrájené žampiony, osolte a opepřete. Na závěr přidejte špenát a nechte zavadnout.V kastrolu si připravte kaši z vloček a dvojnásobného množství vody. Osolte, přiveďte k varu a chvilku povařte. Konzistence by měla být vláčná.Připravte si ztracené vejce. Do kastrolu dejte asi 10 cm vysokou vrstvu vody a přiveďte těsně pod bod varu. Vejce vyklepněte do děrované naběračky a zbavte tak nejtekutější části bílku. Z naběračky vejce opatrně vyklopte do vody a nechte uzavřít. Pošírujte asi 3 až 4 minuty podle velikosti vejce. Vylovte děravou naběračkou a osušte na papírovém ubrousku.Kaši promíchejte se špenátem, cibulkou a žampiony. Servírujte se ztraceným vejcem, dle chuti dosolte a opepřete.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.