Sušené ovoce bez přidaného cukru
Věděli jste, že?
Při lyofilizaci (sušení mrazem) se z ovoce vysosne 95–99 % vody. Díky tomu je parádně křupavé a všechny vitamíny, vláknina a super-intenzivní chuť se zkoncentrují do jedné křehké bobulky.
Sušené ovoce bez přidaného cukru
Věděli jste, že?
Při lyofilizaci (sušení mrazem) se z ovoce vysosne 95–99 % vody. Díky tomu je parádně křupavé a všechny vitamíny, vláknina a super-intenzivní chuť se zkoncentrují do jedné křehké bobulky.
Život může být sladký i bez přidaného cukru, to se ví. :) A tak vítejte v poličce, do které jsme vyskládali dobroty z kolekce Sušené ovoce, které nechávají vyniknout přirozenou a čistou chuť samotných surovin – tak, jak je stvořila příroda. Neobsahují totiž ani špetku přidaného cukru. Tak dobrou chuť.
Vyfiltrovat:
Víte, jak poznat opravdu kvalitní sušené ovoce? Hoďte očkem do blogového článku, kde řešíme nutriční hodnoty, lyofilizaci i správné skladování sušeného ovoce.
Nejprodávanější na Econea.cz
Mohlo by vás zajímat
Tady vždycky trčí, co právě teď frčí
Pro usmrkané dny
Debůžete se dadechnout? Tak šup do našeho kurýrovacího koutku s čaji, inhalátory, olejíčky,…
Vánoční pečení
Kvalitní ingredience na kvalitní cukroví – od mouky po kakao. Tak šťastné a nepřipálené. :)
Vánoční úklid vcukuletu
Hajdom, hajdom, čistý dóm. Vyšůrujte si doma včas, ať můžete vánoční atmošku nasávat dřív než na Štědrý den.