Sušené ovoce (BIO)
Věděli jste, že?
Při lyofilizaci (sušení mrazem) se z ovoce vysosne 95–99 % vody. Díky tomu je parádně křupavé a všechny vitamíny, vláknina a super-intenzivní chuť se zkoncentrují do jedné křehké bobulky.

Sušené ovoce (BIO)
Věděli jste, že?
Při lyofilizaci (sušení mrazem) se z ovoce vysosne 95–99 % vody. Díky tomu je parádně křupavé a všechny vitamíny, vláknina a super-intenzivní chuť se zkoncentrují do jedné křehké bobulky.
Fandíte BIO kvalitě? V tomto virtuálním regálu si vegetí certifikované poklady z kolekce Sušené ovoce, které splňují celou řadu přísných podmínek, aby mohly pyšně nést označení BIO. Děkujeme, že i vám záleží na původu a složení produktů. Jste boží!
Vyfiltrovat:
Víte, jak poznat opravdu kvalitní sušené ovoce? Hoďte očkem do blogového článku, kde řešíme nutriční hodnoty, lyofilizaci i správné skladování sušeného ovoce.
Nejprodávanější na Econea.cz
Mohlo by vás zajímat
Tady vždycky trčí, co právě teď frčí


7 nejčastějších vlasových průšvihů
Víme, co funguje na suché, mastné, kudrnaté i zacuchané háro. Takže koneček dobrý, všechno dobré… Jukněte. :)


Není pasta jako pasta
Jak si nevylámat zuby při výběru zubní pasty? A jak je to teda s tím fluoridem? Podívali jsme se tomu na zoubek.


Školní rok v klídku
Zvoní! Abyste byli po celý školní rok v zenu – vy i vaše dítka – prošmejděte tuhle virtuální poličku.