Sušené ovoce (BIO)
Věděli jste, že?
Při lyofilizaci (sušení mrazem) se z ovoce vysosne 95–99 % vody. Díky tomu je parádně křupavé a všechny vitamíny, vláknina a super-intenzivní chuť se zkoncentrují do jedné křehké bobulky.
Sušené ovoce (BIO)
Věděli jste, že?
Při lyofilizaci (sušení mrazem) se z ovoce vysosne 95–99 % vody. Díky tomu je parádně křupavé a všechny vitamíny, vláknina a super-intenzivní chuť se zkoncentrují do jedné křehké bobulky.
Fandíte BIO kvalitě? V tomto virtuálním regálu si vegetí certifikované poklady z kolekce Sušené ovoce, které splňují celou řadu přísných podmínek, aby mohly pyšně nést označení BIO. Děkujeme, že i vám záleží na původu a složení produktů. Jste boží!
Vyfiltrovat:
Víte, jak poznat opravdu kvalitní sušené ovoce? Hoďte očkem do blogového článku, kde řešíme nutriční hodnoty, lyofilizaci i správné skladování sušeného ovoce.
Nejprodávanější na Econea.cz
Mohlo by vás zajímat
Tady vždycky trčí, co právě teď frčí
7 nejčastějších vlasových průšvihů
Víme, co funguje na suché, mastné, kudrnaté i zacuchané háro. Takže koneček dobrý, všechno dobré… Jukněte. :)
Inspirativní špajz
Kručí vám v břiše? Tak račte nakouknout do špajzky plné vybraných zdravých potravin a nápojů.
Pro usmrkané dny
Debůžete se dadechnout? Tak šup do našeho kurýrovacího koutku s čaji, inhalátory, olejíčky,…