Ingredience
Návod
226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
Žampiony očistěte a nakrájejte na menší dílky. Cibuli oloupejte a nasekejte nadrobno. V nepřilnavé pánvi rozehřejte lžíci ghí. Přidejte žampiony a nechte pomalu restovat, dokud nepustí většinu vody. Přidejte cibuli a společně pokračujte dalších 5 minut.Přidejte rozmačkané fazole, nastrouhanou pečenou řepu a miso pastu. Promíchejte a chvili společně orestujte. Zastříkněte jablečným octem a nechte vyvařit a vstřebat.Směs přeneste do mísy a nechte chvíli vychladnout. Přidejte quinou, strouhanku, špenát, rozdrobené tofu, biovejce a osolte. Prohnětejte a vypracujte soudržnou směs, která bude držet. Podle potřeby přidejte trochu strouhanky navíc.Směs dejte chvíli do lednice. Poté z ní vytvarujte čtyři placičky na burgery. Ty opečte na zbylém rozehřátém ghí dozlatova – z každé strany asi 3 až 4 minuty. Po prvním otočení přidejte plátek biosýra a nechte ho rozpustit.Na rozkrojené a otoastované žemle přidejte trochu rozmíchané majonézy s kečupem a uzenou paprikou. Přidejte opečený burger a ozdobte listem salátu, plátky rajčete a okurek.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.