226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
V rendlíku smíchejte všechny suroviny na omáčku. Přiveďte k varu, promíchejte a stáhněte. Nechte vychladnout.Tofu nebo tempeh ponechte vcelku. Pokud je ale porce hmoty vyšší, rozdělte ji podélně tak, aby měla na výšku asi 1,5 cm. Osušte papírovým ubrouskem a potřete tenkou vrstvou oleje.Připravené porce nejprve zprudka z obou stran zatáhněte na rozpálené mřížce grilu. Poté přesuňte stranou na nepřímý žár. Potřete omáčkou a nechte pomalu dojít 20 až 30 minut, občas otočte a potřete.Hotové grilované díly opatrně nakrájejte na podélné proužky připomínající žebírka.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.