226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
      Mandle zalijte horkou vodou, po pěti minutách oloupejte a cca 70 g rozmixujte na konzistenci hrubší mouky.Na jedné lžičce ghí rozmixované mandle restujte na středním plameni cca 10 minut, dokud se nerozvoní a nezezlátnou.V hrnci rozehřejte olivový olej a vlijte rajčatový protlak. Ochuťte solí, sušenou třtinovou šťávou a bazalkou. Vsypte orestované mleté mandle, vlijte mandlovou smetanu a polévku chvíli povařte. Poté rozmixujte tyčovým mixérem.Zbývající oloupané mandle nasekejte na plátky a na lžičce ghí orestujte dozlatova. Zdobte jimi jednotlivé porce.
Jednoduchá, ale moc dobrá a krásně voňavá.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.