226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
Špaldovou mouku, 1 vejce, máslo, vodu a půl lžičky soli zpracujte hnětením na pružné těsto, které nechte alespoň půl hodiny odležet v lednici.Z těsta vyválejte 2 mm tenkou placku, kterou vyložte vymazanou koláčovou formu včetně boků.Těsto poklaďte uvařenou pohankou a na kostičky nakrájeným tempehem, přidejte nastrouhaný sýr.Zalijte smetanou smíchanou se 3 vejci, rozetřeným česnekem a lžičkou soli.Pečte přibližně 30 minut při 170 °C. Quiche můžete podávat teplý i vychlazený.
Tip: na náplň můžete použít povařenou nebo podušenou zeleninu, sušená rajčata, tofu nebo například houby.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.