info@econea.cz

226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)

Pohankové lívance

Nadýchané lívance doporučujeme připravovat rovnou alespoň z dvojité dávky. Sluší jim to s letním ovocem a když není po ruce, chutnat vám budou i jen lehce pocukrované nebo pokapané některým ze sirupů z naší pestré nabídky.

Ingredience

90 g pohankových vloček
350 ml biokefíru
120 g polohrubé mouky

Návod

Vločky promíchejte v míse s biokefírem a nechte 5 minut odstát. V jiné míse promíchejte mouku, vanilkový cukr, skořici, prášek do pečiva a sůl.
K odstátým vločkám s podmáslím přidejte vejce, dobře promíchejte a poté vmíchejte suchou směs.
Lívance pečte na pánvi v rozehřátém oleji, dávkujte naběračkou. Vždy počkejte, až se na povrchu začnou tvořit bublinky, poté otočte.
Podávejte s borůvkami a javorovým sirupem.
Pohankové lívance

Pohankové lívance

Ingredience

  • 90 g pohankových vloček
  • 350 ml biokefíru
  • 120 g polohrubé mouky

Návod k přípravě

Vločky promíchejte v míse s biokefírem a nechte 5 minut odstát. V jiné míse promíchejte mouku, vanilkový cukr, skořici, prášek do pečiva a sůl.K odstátým vločkám s podmáslím přidejte vejce, dobře promíchejte a poté vmíchejte suchou směs.Lívance pečte na pánvi v rozehřátém oleji, dávkujte naběračkou. Vždy počkejte, až se na povrchu začnou tvořit bublinky, poté otočte.Podávejte s borůvkami a javorovým sirupem.

Můj proklepnutý košík (0)

Zatím se v košíku nic nenachází.

Vyberte zemi a měnu

Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.

Pokračovat
Už jen krůček k eko srdcovkám

Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.