226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
Bramborová kaše – oloupané a pokrájené brambory uvařte v osolené vodě. Sceďte a v robotu rozšlehejte metlou spolu s ohřátou smetanou a olejem. Dosolte podle potřeby.Ve větší pánvi rozehřejte tuk a pomalu na něm orestujte nakrájené žampiony dozlatova. Přidejte mrkev a také orestujte. Přidejte cibuli s česnekem a nechte zesklovatět.Přidejte pyré, shoyu a lahůdkové droždí, promíchejte. Přidejte nahrubo pomačkané fazole a zalijte vývarem. Vařte do zhoustnutí a do změknutí mrkve asi 15 minut.Do hotové směsi přidejte hrášek a jen prohřejte. Přeneste směs do zapékací nádoby a přikryjte vrstvou bramborové kaše, její povrch zarovnejte hroty vidličky. Zapékejte v troubě na 200 °C, trvá to asi 30 minut.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.