226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
Okurky nakrájejte na kolečka a promíchejte s agávovým sirupem, umeoctem, nakrájenými chilli papričkami a pepřem. Nechte odležet v lednici alespoň 2 hodiny.Mungo na dvě hodiny namočte, poté v nové vodě vařte doměkka asi 30 minut, sceďte a nechte vychladnout.Na pánvi orestujte na oleji osolené nadrobno nakrájené houby shiitake, po 5 minutách přidejte pokrájený česnek s cibulkou a restujte do zavadnutí.Fazole v míse rozšťouchejte vidličkou, přidejte směs z pánve, vejce a sójovou omáčku, promíchejte.V pánvi rozehřejte olej. Velkou lžící dávkujte těstíčko a výsledné placičky opečte z obou stran dozlatova. Podávejte s nakládaným okurkovým salátem.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.