226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
Sušená jablka nejprve dosušte v troubě při 60 °C tak, aby byla tvrdá a křehká. Pokud máte dobře vysušená jablka v uzavřené nádobě, můžete tento krok přeskočit. Vysušená jablka utlučte v hmoždíři nebo rozmixujte.Mandle namočte do horké vody a zbavte je slupky.Jáhly spařte v cedníku vroucí vodou. Nechte okapat a uvařte s rostlinným nápojem, sirupem, kořením a špetkou soli. Vařte 20 minut na mírném plameni.Ke konci vmíchejte kokosový tuk, nakrájené datle a mandle. Kaši ozdobte pracharandou.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.