(BIO) čokolády
Věděli jste, že?
Jeden kakaovník vyprodukuje ročně pouhých 20–30 plodů. Každý plod pak obsahuje asi 20–50 kakaových bobů, což je zhruba stejné množství, jaké je potřeba na výrobu jedné 100g tabulky čokolády. Záleží ovšem na procentuálním obsahu kakaa v čokoládě.
(BIO) čokolády
Věděli jste, že?
Jeden kakaovník vyprodukuje ročně pouhých 20–30 plodů. Každý plod pak obsahuje asi 20–50 kakaových bobů, což je zhruba stejné množství, jaké je potřeba na výrobu jedné 100g tabulky čokolády. Záleží ovšem na procentuálním obsahu kakaa v čokoládě.
Ať už jste milovníci kvalitních čokolád, nebo hledáte delikátní dárek pro své blízké, ulomte si tu čtvereček veganské čokošky. Od mléčné po hořkou, některé vyrobené metodou bean-to-bar (od bobu po tabulku), díky které má výrobce vznik čokolád celou dobu pod kontrolou. V horkých letních dnech může být tato polička dočasně prázdná, čokolády totiž schováváme do chládku.
Vyfiltrovat:
Nejprodávanější na Econea.cz
Mohlo by vás zajímat
Tady vždycky trčí, co právě teď frčí
Zapáleně o svíčkách
Škodí parafínové svíčky zdraví? Jsou přírodní vosky lepší volba? Tady všechny nejistoty lehnou popelem...
Vánoční pečení
Kvalitní ingredience na kvalitní cukroví – od mouky po kakao. Tak šťastné a nepřipálené. :)
Vánoční úklid vcukuletu
Hajdom, hajdom, čistý dóm. Vyšůrujte si doma včas, ať můžete vánoční atmošku nasávat dřív než na Štědrý den.