226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
Sušené houby na hodinu namočte.Nakrájenou cibuli osmahněte dozlatova, zalijte 0,5 litrem vody, přidejte sůl, bujon, koření, pokrájené brambory, houby, vločky a vařte do změknutí.Připravte ztracená vejce: do kastrolu dejte asi 10 cm vysokou vrstvu vody, přiveďte těsně pod bod varu a vlijte 4 lžíce octa. Vajíčko vyklepněte do děrované naběračky a zbavte tak nejtekutější části bílku. Z naběračky vejce opatrně vyklopte do vody a nechte uzavřít. Nechte pošírovat asi 3 až 4 minuty podle velikosti vejce. Vylovte děravou naběračkou a osušte na papírovém ubrousku. Opakujte s ostatními vejci.Před podáváním vyjměte koření. Každou porci doplňte vejcem a ozdobte koprem.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.