226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
Brambory nejlépe den předem uvařte ve slupce, nechte úplně vychladnout a oloupejteDejte péct tofu – cibuli nakrájejte najemno, česnek rozmačkejte, tofu nakrájejte na kostky velikosti sousta a promíchejte s ostatními ingrediencemi, podlejte vodou. Pečte přiklopené 45 minut při 180 °C.Dejte dusit kedlubnové zelí – pokrájenou cibuli nechte na oleji zesklovatět, přidejte na hrubém struhadle nastrouhanou kedlubnu. Přidejte kmín, ochuťte umeoctem a trochu podlijte. Duste doměkka 20 minut. Nakonec můžete osladit agávovým sirupem.Připravte knedlíky – dejte si do většího hrnce vařit vodu. Na hrubém struhadle nastrouhejte uvařené brambory, přidejte krupici, mouku a sůl, důkladně na vále rukama zpracujte kompaktní těsto. Vytvarujte 2 válečky o průměru cca 6 cm, vložte do vroucí vody a vařte 20 minut. Občas zamíchejte, aby se knedlíky nepřilepily ke dnu. Poté nakrájejte nití nebo kráječem.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.