Ingredience
Návod
 
                                        
                                        
                                    226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
 
                                        
                                        
                                     
      Polévkovou směs namočte na cca 2 hodiny, poté slijte. Pokud nemáte čas ji namočit, můžete jen propláchnout a hned vařit, doba vaření bude delší.Na ⅓ oleje osmahněte dozlatova nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu. Přidejte nakrájenou cibuli a česnek, opět orestujte.Přidejte polévkovou směs, krátce promíchejte, zalijte vodou, přidejte bujon, sůl a vařte 20 minut.V pánvi rozpalte ⅓ oleje, zprudka osmahněte na větší kusy nakrájenou hlívu a dejte stranou. Přidejte zbývající olej, vložte kapustičky překrojené napůl a batáty na měsíčky, orestujte dozlatova.Do pánve přidejte hlívu, ghí, javorový sirup a umeocet. Promíchejte, zakryjte a nechte chvíli dojít, případně dosolte. Podávejte společně s polévkou.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.