info@econea.cz

226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)

Gazpacho

Gazpacho je studená zeleninová polévka původem ze Španělska. Je hotová raz dva a odležení a chlazení ji jen prospívá.

Ingredience

600 g zralých rajčat
100 ml olivového oleje

Návod

Rajčata nařízněte do kříže a vložte na 2 minuty do vroucí vody. Potom je vyjměte, oloupejte a pokrájejte nadrobno. Okurku oloupejte a nakrájejte na silnější kousky. Z paprik odstraňte semínka a nakrájejte na větší kousky. Oloupejte a nakrájejte cibuli a česnek.
Všechnu zeleninu mixujte na hladké, jemné pyré a přitom tenkým pramínkem přilévejte olivový olej.
Polévku dochuťte solí a octem a dejte do ledničky vychladit.
Každou porci posypejte loupaným konopným semínkem.
Gazpacho

Gazpacho

Ingredience

  • 600 g zralých rajčat
  • 100 ml olivového oleje

Návod k přípravě

Rajčata nařízněte do kříže a vložte na 2 minuty do vroucí vody. Potom je vyjměte, oloupejte a pokrájejte nadrobno. Okurku oloupejte a nakrájejte na silnější kousky. Z paprik odstraňte semínka a nakrájejte na větší kousky. Oloupejte a nakrájejte cibuli a česnek.Všechnu zeleninu mixujte na hladké, jemné pyré a přitom tenkým pramínkem přilévejte olivový olej.Polévku dochuťte solí a octem a dejte do ledničky vychladit.Každou porci posypejte loupaným konopným semínkem.

Můj proklepnutý košík (0)

Zatím se v košíku nic nenachází.

Vyberte zemi a měnu

Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.

Pokračovat
Už jen krůček k eko srdcovkám

Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.