Ingredience
Návod
 
                                        
                                        
                                    226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
 
                                        
                                        
                                     
      Chléb natrhejte nebo nakrájejte na menší krutony. V misce promíchejte s olivovým olejem a gomasiem. Rozprostřete na plechu a zapečte v troubě dozlatova, cca 10 minut při 200 °C.Květák očistěte a rozdělte na větší růžičky, které rozkrojíte na poloviny. V hrnci rozehřejte zbytek oleje. Vložte květák a na straně řezu zprudka opečte do zlatohněda.Květák otočte, zmírněte plamen a přidejte ghí. Pomalu orestujte i z druhé strany do změknutí. Zhruba polovinu květáku si odložte stranou na ozdobu.Ke květáku přidejte nasekanou šalotku a nechte pomalu zesklovatět. Přidejte fazole, bujon, zalijte vodou a přiveďte k mírnému varu. Povařte do změknutí asi 20 minut.Vmíchejte rostlinnou smetanu, rozmixujte na hladké pyré, dochuťte citronem a solí. Servírujte s chlebovými krutony, zbylým květákem, nasekanými sušenými rajčaty a ozdobte čerstvými bylinkami
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.