info@econea.cz

226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)

Cibulačka

Tuto lehounkou a rychlou cibulačku můžete ochutnat v naší pražské restauraci v Melantrichově ulici, kuchařům děkujeme za recept! Příjemnou chuť dodá kombinace umeocta, balzamikového octa a agávového sirupu, hotovou ji budete mít razdva, a to se cení. Podávejte s topinkami nebo krutony a čerstvými bylinkami - tymiánem nebo petrželkou.

Ingredience

1 kg červené cibule
50 g kokosového oleje
1 lžíce agávového sirupu
1 lžíce sušeného tymiánu
80 ml umeocta
3 lžíce balzamikového octa

Návod

Na oleji smažte asi 20 minut cibuli nakrájenou na větší plátky. Zasypte tymiánem a smažte další minutu. Přidejte vodu a vařte asi 25 minut do změknutí. Poté přidejte balzamikový ocet, umeocet a agávový sirup.
Vše povařte ještě další 2 minuty a servírujte.
Podávejte s topinkami nebo krutony.
Cibulačka

Cibulačka

Ingredience

  • 1 kg červené cibule
  • 50 g kokosového oleje
  • 1 lžíce agávového sirupu
  • 1 lžíce sušeného tymiánu
  • 80 ml umeocta
  • 3 lžíce balzamikového octa

Návod k přípravě

Na oleji smažte asi 20 minut cibuli nakrájenou na větší plátky. Zasypte tymiánem a smažte další minutu. Přidejte vodu a vařte asi 25 minut do změknutí. Poté přidejte balzamikový ocet, umeocet a agávový sirup.Vše povařte ještě další 2 minuty a servírujte.Podávejte s topinkami nebo krutony.

Můj proklepnutý košík (0)

Zatím se v košíku nic nenachází.

Vyberte zemi a měnu

Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.

Pokračovat
Už jen krůček k eko srdcovkám

Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.