226 633 542 (Po - Pá: 9 - 17 h)
Smíchejte všechny ingredience na omáčku - lžíci kokosového cukru, 4 lžíce tamari, 4 lžíme umeocta a lžíce sezamového oleje.Rýži uvařte dle návodu, udržujte ji teplou.Fazolky uvařte doměkka.Nakrájenou šalotku nechte zesklovatět na 2 lžících oleje, vložte špenát, nechte zavadnout, přisypte gomasio.Tempeh nakrájejte na silnější plátky. Opečte na 1 lžíci oleje, ke konci opékání přidejte nastrouhaný zázvor a prolisovaný česnek.Jarní cibulky včetně zelené části nakrájejte na jemná kolečka, nasekejte arašídy.Ve velké pánvi na 2 lžících oleje udělejte volská oka.Poskládejte misky: do 4 misek servírujte rýži, fazolky, špenát, tempeh a cibulku. Navrch položte vejce, zalijte omáčkou a posypte arašídy.
Nelétáme ještě do celého světa jako čínské cvičky, ale doručujeme do Čech a na Slovensko.
Pro ukládání a zobrazení oblíbených zelenáčů se prosím přihlaste nebo registrujte.