Kombucha
Věděli jste, že?
Kombuchu popíjeli lidé už v roce 220 př. n. l. a říkali jí „čaj nesmrtelnosti“. Jsme si na tuty jistí, že vám nesmrtelnost nezajistí, ale určitě dennodenním douškem tohoto fermentovaného nápoje podpoříte své trávení. Aby ne – hečmají se v něm prospěšné bakterie a antioxidanty.
Kombucha
Věděli jste, že?
Kombuchu popíjeli lidé už v roce 220 př. n. l. a říkali jí „čaj nesmrtelnosti“. Jsme si na tuty jistí, že vám nesmrtelnost nezajistí, ale určitě dennodenním douškem tohoto fermentovaného nápoje podpoříte své trávení. Aby ne – hečmají se v něm prospěšné bakterie a antioxidanty.
Pro někoho láska na první loknutí, pro jiného až na to druhé. Nealkoholický sladkokyselý nápoj kombucha upíjeli už starověcí Číňané, kteří věřili v její léčivé vlastnosti. Jakpak by ne, hemží se v ní totiž probiotika, vitamíny, antioxidanty a minerální látky. Vzniká vylouhováním čajových lístků a několikadenní fermentací a usrkávat ji můžete kdykoli během dne – třeba i místo ranní kávy nebo večerní sklenky vína.
Vyfiltrovat:
Nejprodávanější na Econea.cz
Mohlo by vás zajímat
Tady vždycky trčí, co právě teď frčí
Zapáleně o svíčkách
Škodí parafínové svíčky zdraví? Jsou přírodní vosky lepší volba? Tady všechny nejistoty lehnou popelem...
Vánoční pečení
Kvalitní ingredience na kvalitní cukroví – od mouky po kakao. Tak šťastné a nepřipálené. :)
Vánoční úklid vcukuletu
Hajdom, hajdom, čistý dóm. Vyšůrujte si doma včas, ať můžete vánoční atmošku nasávat dřív než na Štědrý den.